Notícia

El Trinquet de Pelayo es converteix en l'escenari d'inici d'una campanya per aconseguir “un govern a la valenciana” en Madrid

Compromís-Podemos-EUPV-A la Valenciana ha iniciat la seua campanya electoral en un dels símbols de l’esport valencià, el Trinquet Pelayo, en un acte amb sopar al que han assistit centenars de persones i que ha comptat amb la participació de Mónica Oltra, Antonio Montiel i els principals candidats al Congrés i al Senat per València.

“Hui encetem la campanya en un lloc emblemàtic de València, una catedral, però una catedral civil, el Trinquet de Pelayo, i l’encetem amb més força que mai per a dir, senyors, ara va de bo, anem a canviar el govern allà a Madrid, igual que férem ací a València. A partir d’ara, esta campanya que serà històrica marcarà de manera definitiva el declive del PP a València i a Madrid. Ara més que mai, anem a demostrar que la victòria de la gent és possible per a fer un govern a la valenciana” ha manifestat Joan Baldoví, cap de llista al Congrés per València.

En aquesta mateixa línia s’ha posicionat la candidata número 2 al Congrés, Àngela Ballester. “Hui comença una campanya històrica, tenim l’oportunitat de desempatar els resultats del 20 de desembre, de fer que la balança s’incline al costat de la majoria, fent que el 26 de juny la gent trie entre dos models, el del Partit Popular, un model que significa immobilisme, retallades i corrupció, i el model que representa ‘A la Valenciana’,un model que les valencianes i els valencians ja sabem com fer, ja que fa un any que al País Valencià vam posar en marxa aquest canvi en les institucions i estem demostrant que es pot governar d’una altra manera”.

Per la seua part, la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha recordat que esta candidatura treballarà per a netejar les institucions estatals de corruptes i fer-les transparents, per fer polítiques que rescaten persones i acaben amb l’austericidi que pateix la societat. Una candidatura amb un programa que garanteix els drets fonamentals a qualsevol persona pel fet de ser persona, que aposta per canviar el model productiu i energètic i que treballarà per aconseguir un futur més just sostenible, i tot això ho farà “a la valenciana”.